PRISER

Medarbejdere

helligdage og ferie

Regina

Regina

Ejer

Ferie uge 28-29-30

Eline

Eline

4 års elev

Ferie uge 30-31-32

Hair By Regina holder lukket på flg. fri- og helligdage:

6 – 10 april 2023 ( påske ) lukket 
5. maj 2023 lukket 
18. maj 2023 lukket 
28. maj 2023 lukket 

29. maj 2023 lukket 
5. juni 2023 lukket

UGE 30 2023 lukket pga. sommerferie

24. – 31. december 2023 lukket
1. januar 2024 lukket

 

 

Hair By Regina er placeret på Bispebroen i Haderslev, hvor vores team af venlige og dygtige frisører står klar til at hjælpe dig med at finde den rette frisure, der passer netop til dig og dine ønsker. Trends ændrer sig hele tiden, og vores erfarne frisører er selvfølgelig altid på højkant med de nyeste trends og hotteste frisure via løbende kurser.

På salonen gør vi vores bedste for at skabe en behagelig og hyggelig atmosfære for vores dig. Det er nemlig vigtigt for os, at vores du føler dig godt tilpas og får fornemmelsen af en forkælende pause fra den travle hverdag.

Hair By Regina er samtidig en miljøvenlig frisør, og anvender derfor kun allergi- og miljørigtige produkter, der giver dig både et sundt og skinnede hår. Vi sortere og levere alt affald til genbrug. For os er valget om at drive en miljøbevidst salon både et spørgsmål om at varetage det eksterne miljø, men også for at forbedrer det miljø som vi, og vores kunder befinder sig i.

At gå til frisør skal være en god oplevelse

Alt for mange oplever desværre, at de ikke helt får det, de går efter, når de går til frisør. Det vil vi hos Hair By Regina selvfølgelig gerne undgå, og netop derfor går vi så meget op i den personlige kommunikation. Vi sørger for, at du og din frisør – inden klipningen går i gang – kommer til enighed om, hvad der skal ske med dit hår, så vi er sikre på, du får det ønskede resultat og dermed har en god oplevelse med det.
Vi ønsker samtidig at vores salon skal være indbydende og hyggelig, så du får lyst til at slappe af og nyde dit besøg. Derfor har vi altid kaffe og te på kanden samt en stor stak modemagasiner klar, så du kan koble af og nyde en velfortjent klipning, når du besøger os. På den måde bliver det forhåbentlig en god oplevelse, når du er her, og du kommer herfra med en hårpragt, der er lige akkurat som du håbede.

Kig forbi Hair By Regina i Haderslev

Trænger du til en klipning eller blot at få frisket håret op? Så er du mere end velkommen til at kigge forbi salonen på Bispebroen i Haderslev, og få en snak med en frisør. Du kan også kontakte os på telefon 74 52 45 89, eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

KIG IND

Vi tager drop-in alle dage, fra mandag til lørdag, og det er både herre, dame og børneklip. Vi tager også farve og permanent ind hvis vi har tiden til det, men det anbefales altid at bestille tid til de store behandlinger .